Lawrence + Memorial Cancer Centre

WATERFORD, CT

The 47,000 sf Lawrence + Memorial Cancer Center was built with patients’ comfort in mind. In addition to the on-site lab and pharmacy, which provide convenience and improve ease of treatment, the facility’s woodland setting provides a tranquil atmosphere for healing.

The Process

Architect TRO|Jung Brannen sought input from cancer survivors, physicians, nurses and other care experts to shape the L+M Cancer Center’s design, creating a space that truly encompasses all facets of cancer care. Modulex New England provided custom interior, exterior and donor recognition signage that incorporates a wide range of high-end materials and finishes; echoing the tranquil environment dedicated to healing.
L+M Cancer Center Signage Modulex New England

Learn More

Connect with us for more on the processes and products supporting this project.